Katten

Uw kat brengen

Wij brengen uw kat bij binnenkomst samen met u naar ons pensiongedeelte voor katten. U haalt hem uit zijn reismandje, waarna wij hem voorzien van een identificatiebandje met nummer. Vervolgens gaat uw kat naar een eenlingverblijf voorzien van voer, drinken en een kattenbak. In dit eenlingverblijf kan uw kat bijkomen van de reis en wennen aan zijn tijdelijke omgeving.

Dagelijkse gang van zaken

Zodra uw kat gewend is, goed eet en een goede ontlasting heeft openen wij het deurtje van het verblijf en kan uw kat dag en nacht vrij in het afgesloten binnen- en buitenverblijf rondlopen. Meestal is dit na één dag het geval.

De verblijven

Het binnenverblijf vormt een ruim opgezette groepshuisvesting in huiselijke sfeer voorzien van rustige muziek, zitplaatsen, krabpalen en een eigen plekje voor uw kat. Het overdekte buitenverblijf is tevens voorzien van speeltjes voor uw kat, bovendien kan uw kat vanuit het buitenverblijf kijken naar de kippen die rondscharrelen.

Wij maken de verblijven dagelijks schoon en voorzien uw kat dagelijks van vers water. Er staan altijd kwaliteitsbrokjes klaar om te eten, waarnaast wij uw kat regelmatig blikvoer aanbieden. In de middag kijken en 'kletsen' we regelmatig met uw kat.

Vlooien

Onze huisregels schrijven voor dat uw kat verplicht behandeld moet zijn tegen vlooien voordat u uw kat naar ons pension brengt. Gebruik hiervoor een spray of druppeltjes (pipetje) in de nek, een vlooienband is niet effectief genoeg!

katten-1katten-2

(klik op afbeelding voor meer fotos)